21 bejegyzett időpont.
2017
Nov
Cím: Véndiófa Csárda 4241 Bocskaikert, Debreceni u. 43.
Telefon: 06-52-276-281
Heti menü
Heti menü
menüpont: Étlap, Itallap
beküldő: adminisztrátor
id: CK20121016132204







Menü ára 900.-Ft Kiszállítással 1.050.-Ft







Menümegrendelésüket kérjük előre egy hétre vonatkozóan adják le, mert a menüt csak előfizetőink részére tudjuk garantálni!

2017.11.06-2017.11.10-ig
Hétfő:
Köménymagleves pirított kenyérkockával
A:Milánói sertésborda
B: Bácskai rizseshús csemege uborkával
Kedd:
Csontleves
A: Paradicsomos káposztafözelék rúdfasirttal
B:Házi sajtos-rakott burgonya, vegyes vágottal
Szerda:
Lebbencsleves
A:Toroskáposzta
B:Mustáros sült csirkecomb burgonyapürével, ecetes paprikával
Csütörtök:
Jókai bableves
A: Túrós rétes
B: Juhtúrós galuska tepertővel
Péntek:
Tejszines gombaleves
A:Ananászos csirkemell párolt rizzsel
B: Csirkezúza pörkölt galuskával

2017.11.13-2017.11.17-ig
Hétfő:
Brokkoli krémleves leves gyönggyel
A:Bolognai makaróni reszelt sajttal
B: Bugaci tarhonyás hús ecetes paprikával
Kedd:
Pirított reszelt tésztaleves
A: Székelykáposzta
B:Rakott karfiol
Szerda:
Húsleves
A:Zöldbabfözelék sertéspörkölttel
B:Paprikás csirkecomb fött tésztával
Csütörtök:
Marhagulyás
A: Mákos nudli
B: Tejbedara kakaó szórással
Péntek:
Lencseleves füstölt kolbásszal
A:Párizsi csirkemell zöldséges rizzsel, céklával
B: Brassói aprópecsenye hasábburgonyával, céklával


2017.11.20-2017.11.24-ig
Hétfő:
Sárgaborsókrémleves
A: Sült liba szárnytő, zöldséges rizzsel, vegyes vágottal
B: Csikóstokány főtt tésztával
Kedd:
Csontleves
A: Tejfölös szárazbabfőzelék, sertéspörkölttel
B: Sült csirkecomb pirított grízzel, meggymártással
Szerda:
Tejszínes citromos raguleves
A:Káposztás tészta
B:Fánk baracklekvárral
Csütörtök:
Karalábéleves
A: Sült oldalas tört burgonyával, káposztasalátával
B: Temesvári sertésszelet főtt tésztával
Péntek:
Erdei gyümölcsleves
A: Vadas ragu makarónival
B: Pulykamell magvas bundában, friss salátával, chilis mártással


Menü ára:900.-Ft
Telefon:52/276-281
www.vendiofacsarda.com

Kapcsolódó témakörök: Borlap, Étlap, Heti menü, Itallap