15 bejegyzett időpont.
2018
Júl
Cím: Véndiófa Csárda 4241 Bocskaikert, Debreceni u. 41.
Telefon: 06-52-276-281
Heti menü
Heti menü
menüpont: Étlap, Itallap
beküldő: adminisztrátor
id: CK20121016132204







Menü ára 900.-Ft Kiszállítással 1.050.-Ft







Menümegrendelésüket kérjük előre egy hétre vonatkozóan adják le, mert a menüt csak előfizetőink részére tudjuk garantálni!




2018.06.25-2018.06.29-ig

Péntek:

Tejszínes trópusi gyümölcs leves

B zúzapörkölt galuskával csemege uborkával




2018.07.02-tól 2018.07.06- ig


hétfő:
Magyaros zöldbableves
A:Pirított kacsa máj pertezselymes burgonyával, ecetes paprikával
B:Zöldborsós sertéstokány párolt rizzsel

kedd:
Csontleves cérnametélttel
A: Tejfölös burgonyafözelék fasirtta
B: Rakott karfiol

szerda:
Juhászbojtár leves
A: Diós metélt
B: Házitepertős túrós csusza


csütörtök:
Tejfölös kapros tökleves
A: Paprikás csirkecomb fött tésztával
B: Marhapörkölt tarhonyával kovászos uborkával

péntek:
Málnakrémleves
A: Argentín sült csirkeszárny rizi bizivel vegyes vágottal
B: Sólet füstölt csülökkel


2018.06.09-2018.06.13-ig
Hétfő:
Sajtkrémleves levesgyönggyel
A: Temesvári sertéstokány fött tésztával
B: Rántott sajt párolt rizzsel tartár mártással
Kedd:
Tarhonyaleves
A: Paradicsomos káposztafözelék rúdfasirttal
B: Sajtos húsos rakott tészta
Szerda:
Palócz leves
éA: Csokis gombóc fahéjas morzsában
B: Aranygaluska vanília sodóval
Csütörtök:
Tejfölös burgonyaleves
A: Rántott csirkeszáeny párolt rizzsel
B: Lecsós virsli tarhonyával
Péntek:
Fahéjas szilvaleves
A: Körömpörkölt petrezselymes burgonyával, kovászos uborkával
B: Csirkecomb filé darabok édes savanyú mártásban párolt rizzsel


Menü ára:900.-Ft
Telefon:52/276-281
www.vendiofacsarda.com

Kapcsolódó témakörök: Borlap, Étlap, Heti menü, Itallap