Véndiófa Csárda

Bocskaikert

Dekorációk


Kedves Vendégeink!

Engedjétek meg ,hogy bemutatkozzam!

Elsősorban amit szeretnék veletek megosztani az az,hogy imádom a munkámat!Örömet okozni szeretettel a legcsodálatosabb dolog a világon!

Takács-Juhász Szilvia vagyok. 2016-óta foglalkozom esküvők, születésnapok és egyéb rendezvények dekorációjával. Sok szeretettel és kitörő lelkesedéssel várjuk a megkereséseket családi és céges rendezvényekkel, dekorációs igényekkel kapcsolatban.

Amennyiben esküvőt szeretnétek, a legjobb helyen jártok.Tudom, hogy hatalmas feladat és szervezés megvalósítani a legszebb napot, de mi segítünk Nektek. Minden dekorációt igyekszem a lehető legjobban az adott párra formálni, igazítani. Fontos hogy a Ti Nagy Napotok a lehető legcsodálatosabb legyen!

Különleges esküvőt szeretnétek és már számtalan Pinterest ötletet láttatok, amit mind meg szeretnétek valósítani, csak nem tudjátok, hol is kezdjétek? A lehető legjobb támogatást nyújtjuk Nektek is ebben, így személyes találkozókat szervezünk, hogy minden összhangban legyen.

Célunk, hogy életetek egyik legszebb napját még szebbé tegyük, és az általatok megálmodott stílus és színvilág alapján részletekre is kiterjedően készítsük el az esküvői virágokat és a teljes esküvői dekorációt.A vidéki hangulatot idéző,a természetességével magával ragadó arculata teszi még szerethetőbbé,hangulatosabbá az itt eltöltött perceket.

Megköszönve érdeklődésüket reméljük,hogy megtiszteltek bizalmatokkal és részesei lehetünk a Nagy Napnak.Takács-Juhász Szilvia

Elérhetőség : Telefon: +3670 77-150-77


Tekintsétek meg a csárdában készült dekorációk fotóit galériánkban:

Véndiófa Csárda

Bocskaikert

TOP