Véndiófa Csárda

Bocskaikert

Étlap


Előételek

Tatárbeefsteak friss zöldségekkel 3450,–

Harcsatepertő lilahagymával 2450,–

Levesek

Hajdúsági orjaleves reszelt tésztával 1450,–

Újházi tyúkhúsleves csigatésztával 1450,–

Májgaluskaleves 1450,–

Tejszínes hagymaleves cipóban 1650,–

Legényfogó leves cipóban 1750,–

(tárkony, csirkehús, kapor, citrom, tejszín)

Babgulyás 1700,–

(füstölt csülökkel)

Jókai bableves 1800,–

(füstölt csülökkel, tejföl, sült kolbász)

Bográcsgulyás 1850,–

(marhahússal)

Harcsahalászlé 2850,–

Korhely harcsahalászlé 3050,–

(citrom, tejföl, mustár)

Eperkrémleves fagylalttal, tejszínhabbal 1550,–

(idény jelleggel)

Készételek

Töltött káposzta Véndiófa módra 2950,–

édes káposztában, füstölt csülökkel

Birkapörkölt petrezselymes burgonyával 3450,–

Marhapörkölt galuskával 3250,–

Pacalpörkölt petrezselymes burgonyával 3250,–

(igény szerint velővel + 200,– Ft, füstölt csülökkel +300,– Ft)

Tészta ételek

Túrós csusza házi tepertővel 2150,–

Juhtúrós galuska pirított füstölt csülökkel 2550,–

Vegetáriánus és kímélő ételek

Vegetáriánus tál egy személyre 3550,–

(rántott sajt, cheddar sajt fekete bundában, grillezett kecskesajt, pirított zöldséggel,

jázminrizzsel, zöldfűszeres hollandi mártással)

Lepcsánka sajttal, fokhagymás tejföllel 2250,–

Zöldséges töltött lepcsánka 3450,–

(padlizsán, cukkini, répa, gomba, lilahagyma, reszelt sajttal egybe sütve,
friss salátával, csípős öntettel)

Grillezett kecskesajt vörösboros áfonyás körtével, édesburgonya gratinnal 3250,–

Baconbe göngyölt camambert sajt sült édesburgonyával, 3450,–
friss salátával, gyümölcsös balzsamecettel

Cukkini mandulás bundában zöldfűszeres hollandi mártással 2850,–

Mandulás bundában sült camambert áfonya öntettel 2850,–

Marhahúsból készült ételek

Véndiófa steak (bélszín bacongyűrűben babrőzsével, 4650,–
tejfölös rózsaborsos burgonyával),
házi káposztasalátával

Csárdasteak 4850,–

(bélszín, fűszeres paradicsommal, juhtúróval egybesütve, lepcsánkával, friss salátával)

Ribeye steak (marhahús demi glace mártással, beluga [fekete lencse]) 5400,–
salátával, csónakburgonyával, házi káposztasalátával

Rakott bélszín (bélszín, baconbe göngyölt camambert, fűszeres paradicsom, 6100,–
roston libamáj) édesburgonya gratinnal, friss salátával gránátalmás balzsamecettel, lyoni hagymával, házi káposztasalátával

Halételek

Egészben sült süllő vajas, petrezselymes hordóburgonyával, 4450,–
citromos Hollandi mártással

Roston pisztráng csónakburgonyával, friss salátával, citrusos öntettel 3450,–

Fogasfilé fűszeres pankómorzsában, pirított zöldségekkel, 3850,–
házi káposztasalátával

Harcsapaprikás juhtúrós galuskával 3550,–

Roston fogas darabok friss salátával, citrusos öntettel, 2850,–
pirított mandulával

Sertéshúsból készült ételek

Velőrózsa rántva hasábburgonyával, tartármártással 3250,–

Zengővári sertéstekercs hasáb burgonyával, kapros öntettel 3550,–

(karaj baconnal, sajttal, sonkával töltve, rántva)

Cigánypecsenye 2600,–

(fokhagymás sertéstarja, kakasszalonnával)

Rántott szelet 2450,–

(sertés karaj, vagy csirkemell)

Roston szűzérmék libamájas tejszínes erdei gombamártással, 4200,–
édesburgonya gratinnal, vajon párolt zöldségekkel

Lepcsánkatésztán sült füstölt csülök friss salátával, fokhagymás tejföllel 3450,–

Ropogós sült csülök (első csülök, egész) petrezselymes hordóburgonyával, 3550,–
baconos vörösbabos pergelt savanyúkáposztával, lyoni hagymával

Vad ételek

Vadpörkölt petrezselymes burgonyával 3650,–

Szarvassült gyümölcsmártással panírozott burgonyakrokettel 3750,–

Szarvassült tejszínes erdei gombamártásban csónakburgonyával, 3850,–
vajban párolt zöldségekkel

Szárnyas ételek

Camambert sajttal töltött csirkemell mandulás bundában 3550,–
Jázmin rizzsel, körtelekvárral

Pulykamell füstölt csülökkel, sajttal töltve, friss salátával, 3650,–
kapros öntettel, csónakburgonyával

Lepcsánkatésztában sült csirkemell, friss salátával, fokhagymás tejföllel 3550,–

Töltött lepcsánka csirkehússal 3650,–

(csirkehús, padlizsán, cukkini, répa, gomba, lilahagyma reszelt sajttal egybe sütve,
friss salátával, csípős öntettel)

Ropogós sült kacsacomb hagymás törtburgonyával, 3650,–
párolt lilakáposztával

Libamáj fűszeres pankómorzsában burgonyapürével, körtelekvárral 5350,–

Roston libamáj karamellizált almás káposztával, 5350,–
petrezselymes hordóburgonyával, sült hagymakarikákkal

Ropogós sült csirkeszárnyak, mártogatóssal, hasábburgonyával 3350,–

Mandulás csirkemell burgonyapürével, meggyraguval 3550,–

Ház ajánlata

Betyár steak 4550,–

(marha hátszín, sertés szűzpecsenye, csirkecomb filé, cheddar sajt, sült édes burgonyával,

friss salátával, fehér balzsamecetes öntettel)

Csárdapecsenye 3750,–

(mustáros roston csirke, pulykamell, sertéstarja kakastaréj szalonnával, sült kolbásszal,

héjas burgonyával, házi savanyúsággal

2 személyes grilltál (1 db sült első csülök, 1db bőrös malac karaj, 6200,–
1 db baconbe göngyölt csirkemell, 1 db sült házi kolbász)
pergelt vörösbabos-baconos savanyúkáposzta,
petrezselymes hordóburgonyával, lepcsánka, sült hagymával

4 személyes grilltál (2 db sült első csülök, 2 db bőrös malac karaj, 12400,–
2 db baconbe göngyölt csirkemell, 2 db sült házi kolbász)
pergelt vörösbabos-baconos savanyúkáposzta,
petrezselymes hordóburgonyával, lepcsánka, sült hagymával

2 személyes Diófa-tál (1 db roston tarja, 1 db párizsi sertésszelet, 6000,–
1 db sült kacsacomb, 1 db sajttal-sonkával töltött pulykamell)
héjas burgonyával, friss salátával

4 személyes Diófa-tál (2 db roston tarja, 2 db párizsi sertésszelet, 12000,–
2 db sült kacsacomb, 2 db sajttal-sonkával töltött pulykamell)
héjas burgonyával, friss salátával

2 személyes Csárda-tál 6200,–
1 db lepcsánkatésztában sült csirkemell,
1 db Arató szelet (karaj kolbásszal, sajttal, hagymával, baconnel töltve),
1 db Bocskai töltött karaj (füstölt szalonnával, ecetes paprikával, hagymával töltve),
1 db füstölt csülökkel, sajttal töltött pulykamell héjas burgonyával,
párolt rizzsel, házi savanyúsággal

4 személyes Csárda-tál 12400,–
2 db lepcsánkatésztában sült csirkemell,
2 db Arató szelet (karaj kolbásszal, sajttal, hagymával, baconnel töltve),
2 db Bocskai töltött karaj (füstölt szalonnával, ecetes paprikával, hagymával töltve),
2 db füstölt csülökkel, sajttal töltött pulykamell, héjas burgonyával,
párolt rizzsel, házi savanyúsággal

Vegetáriánus tál – 2 személyes 6600,–

(rántott sajt, cheddar sajt fekete bundában, grillezett kecskesajt, pirított zöldséggel,

jázminrizzsel, zöldfűszeres hollandi mártással)

Vegetáriánus tál – 4 személyes 13200,–

(rántott sajt, cheddar sajt fekete bundában, grillezett kecskesajt, pirított zöldséggel

jázminrizzsel, zöldfűszeres hollandi mártással)

Sült báránycomb sörös pecsenyelében, joghurtos burgonyapürével, 4350,–
vajban párolt zöldségekkel, sült hagymával

Desszertek

Somlói galuska 1450,–

Sajttorta (epervelővel) 1550,–

Diófa palacsinta 1550,–

(somlóival töltött palacsinta meggyraguval, tejszínhabbal hidegen tálalva)

Aszalt gyümölcsös csokis Brownie 1550,–

vanília fagyival, meggyraguval

Köretek

Házi galuska 700,–

Jázmin rizs 650,–

Héjában sült burgonya 750,–

Hasábburgonya 800,–

Sült édesburgonya 1100,–

Édesburgonyagratin 1100,–

Petrezselymes burgonya 700,–

Burgonyapüré 750,–

Pirított zöldség 1050,–

Vajban párolt zöldség 1050,–

Panírozott burgonyakrokett 800,–

Pergelt vörösbabos savanyúkáposzta 900,–

Vörös párolt káposzta 900,–

Savanyúságok

Uborkasaláta 690,–

Paradicsomsaláta 690,–

Káposztasaláta 590,–

Véndiófa káposztasaláta 790,–

Csemege uborka 590,–

Ecetes paprika 590,–

Vegyes vágott 590,–

Kovászos uborka (idény jelleggel) 700,–

Öntetek

Tartármártás 400,–

Kapros joghurt öntet 400,–

Tejfölös fokhagymás öntet 400,–

Tejföl 350,–

Ketchup 350,–

Mustár 350,–

Torma 350,–

Áraink forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t. Fél adagban történő rendelés esetén az étel árának 70%-át számoljuk fel.
Allergén anyagokat részletesen feltüntetett étlapunkat kérje a személyzettől!
Főszakács: Zacsik Tibor. Üzletvezető: Takács Norbert





Véndiófa Csárda

Bocskaikert

TOP