Véndiófa Csárda

Bocskaikert

Étlap


Előételek:
1. Tatárbeefsteak friss zöldségekkel 4550,–
2. Harcsatepertő lilahagymával 3450,–


Levesek:
3. Hajdúsági orjaleves reszelt tésztával 2050,–
4. Újházi tyúkhúsleves csigatésztával 2050,–
5. Májgaluskaleves 2050,–
6. Tejszínes hagymaleves cipóban 2450,–
7. Legényfogó leves cipóban 2550,–
tárkony, csirkehús, kapor, citrom, tejszín
8. Babgulyás 2550,–
füstölt csülökkel
9. Jókai bableves 2350,–
füstölt csülökkel, tejföl, sült kolbász
10. Bográcsgulyás 2650,–
marhahússal
11. Harcsahalászlé 3850,–
12. Korhely harcsahalászlé 3950,–
citrom, tejföl, mustár
13. Eperkrémleves fagylalttal, tejszínhabbal 2050,–
idény jelleggel


Készételek:
14. Töltött káposzta Véndiófa módra 4150,–
édes káposztában, füstölt csülökkel
15. Birkapörkölt petrezselymes burgonyával 4650,–
16. Marhapörkölt galuskával 4550,–
17. Pacalpörkölt petrezselymes burgonyával 4150,–
igény szerint velővel + 200,– Ft, füstölt csülökkel +300,– Ft


Tészta ételek:
18. Túrós csusza házi tepertővel 3050,–
19. Juhtúrós galuska pirított füstölt csülökkel 3450,–
Vegetáriánus és kímélő ételek
20. Vegetáriánus tál egy személyre 4550,–
rántott sajt, cheddar sajt fekete bundában,
grillezett kecskesajt, pirított zöldséggel,
jázminrizzsel, zöldfűszeres hollandi mártással
21. Lepcsánka sajttal, fokhagymás tejföllel 3250,–
22. Zöldséges töltött lepcsánka 4550,–
padlizsán, cukkini, répa, gomba, lilahagyma,
reszelt sajttal egybe sütve, friss salátával, csípős öntettel
23. Grillezett kecskesajt vörösboros áfonyás körtével, 4450,–
burgonya gratinnal
24. Baconbe göngyölt camambert sajt sült 4450,–
édesburgonyával, friss salátával, gyümölcsös
balzsamecettel
25. Cukkini mandulás bundában zöldfűszeres 3750,–
hollandi mártással
26. Mandulás bundában sült camambert 3550,–
áfonyaöntettel


Marhahúsból készült ételek
27. Véndiófa steak (bélszín bacongyűrűben 6250,–
babrőzsével, tejfölös rózsaborsos burgonyával),
házi káposztasalátával
28. Csárdasteak 6250,–
bélszín, fűszeres paradicsommal, juhtúróval
egybesütve, lepcsánkával, friss salátával
29. Ribeye steak (marhahús demi glace mártással, 6950,–
beluga [fekete lencse]) salátával,
csónakburgonyával, házi káposztasalátával
30. Rakott bélszín (bélszín, baconbe göngyölt 7800,–
camambert, fűszeres paradicsom, roston libamáj)
édesburgonya gratinnal, friss salátával
gránátalmás balzsamecettel, lyoni hagymával,
házi káposztasalátával


Halételek:
31. Egészben sült süllő vajas, petrezselymes 5950,–
hordóburgonyával, citromos Hollandi mártással
32. Roston pisztráng csónakburgonyával, 4650,–
friss salátával, citrusos öntettel
33. Fogasfilé fűszeres pankómorzsában, pirított 4950,–
zöldségekkel, házi káposztasalátával
34. Harcsapaprikás juhtúrós galuskával 4850,–
35. Roston fogas darabok friss salátával, 4150,–
citrusos öntettel, pirított mandulával


Sertéshúsból készült ételek:
36. Velőrózsa rántva hasábburgonyával, 4650,–
tartármártással
37. Zengővári sertéstekercs hasáb burgonyával, 4750,–
kapros öntettel
karaj baconnal, sajttal, sonkával töltve, rántva
38. Cigánypecsenye 3600,–
fokhagymás sertéstarja, kakasszalonnával
39. Rántott szelet 3350,–
sertés karaj, vagy csirkemell
40. Roston szűzérmék libamájas tejszínes erdei 5250,–
gombamártással, burgonya gratinnal,
vajon párolt zöldségekkel
41. Lepcsánkatésztán sült füstölt csülök friss 5150,–
salátával, fokhagymás tejföllel
42. Ropogós sült csülök (első csülök, egész) 4850,–
petrezselymes hordóburgonyával, baconos
vörösbabos pergelt savanyúkáposztával,
lyoni hagymával


Vad ételek:
43. Vadpörkölt petrezselymes burgonyával 5250,–
44. Szarvassült gyümölcsmártással panírozott 5250,–
burgonyakrokettel
45. Szarvassült tejszínes erdei gombamártásban 5250,–
csónakburgonyával, vajban párolt zöldségekkel



Szárnyas ételek:
46. Camambert sajttal töltött csirkemell mandulás 4750,–
bundában, Jázmin rizzsel, körtelekvárral
47. Pulykamell füstölt csülökkel, sajttal töltve, 4950,–
friss salátával, kapros öntettel, csónakburgonyával
48. Lepcsánkatésztában sült csirkemell, friss salátával, 4950,–
fokhagymás tejföllel
49. Töltött lepcsánka csirkehússal 5250,–
csirkehús, padlizsán, cukkini, répa, gomba,
lilahagyma reszelt sajttal egybe sütve,
friss salátával, csípős öntettel
50. Ropogós sült kacsacomb hagymás törtburgonyával, 5650,–
párolt lilakáposztával
51. Libamáj fűszeres pankómorzsában 6850,–
burgonyapürével, körtelekvárral
52. Roston libamáj karamellizált almás káposztával, 6850,–
petrezselymes hordóburgonyával,
sült hagymakarikákkal
53. Ropogós sült csirkeszárnyak, mártogatóssal, 4550,–
hasábburgonyával
54. Mandulás csirkemell burgonyapürével, 4550,–
meggyraguval



Ház ajánlata:
55. Betyár steak 6150,–
marha hátszín, sertés szűzpecsenye, csirkecomb filé,
cheddar sajt, sült édes burgonyával, friss salátával,
fehér balzsamecetes öntettel
56. Csárdapecsenye 5250,–
mustáros roston csirke, pulykamell, sertéstarja
kakastaréj szalonnával, sült kolbásszal,
héjas burgonyával, házi savanyúsággal
57. 2 személyes grilltál (1 db sült első csülök, 7800,–
1db bőrös malac karaj, 1 db baconbe göngyölt csirkemell,
1 db sült házi kolbász)
pergelt vörösbabos-baconos savanyúkáposzta,
petrezselymes hordóburgonyával, lepcsánka,
sült hagymával
58. 4 személyes grilltál (2 db sült első csülök, 15600,–
2 db bőrös malac karaj, 2 db baconbe göngyölt csirkemell,
2 db sült házi kolbász)
pergelt vörösbabos-baconos savanyúkáposzta,
petrezselymes hordóburgonyával, lepcsánka,
sült hagymával
59. 2 személyes Diófa-tál (1 db roston tarja, 8200,–
1 db párizsi sertésszelet, 1 db sült kacsacomb,
1 db sajttal-sonkával töltött pulykamell)
héjas burgonyával, friss salátával
60. 4 személyes Diófa-tál (2 db roston tarja, 16400,–
2 db párizsi sertésszelet, 2 db sült kacsacomb,
2 db sajttal-sonkával töltött pulykamell)
héjas burgonyával, friss salátával
61. 2 személyes Csárda-tál 8400,–
1 db lepcsánkatésztában sült csirkemell,
1 db Arató szelet (karaj kolbásszal, sajttal,
hagymával, baconnel töltve),
1 db Bocskai töltött karaj (füstölt szalonnával,
ecetes paprikával, hagymával töltve),
1 db füstölt csülökkel, sajttal töltött pulykamell
héjas burgonyával, párolt rizzsel, házi savanyúsággal
62. 4 személyes Csárda-tál 16800,–
2 db lepcsánkatésztában sült csirkemell,
2 db Arató szelet (karaj kolbásszal, sajttal,
hagymával, baconnel töltve),
2 db Bocskai töltött karaj (füstölt szalonnával,
ecetes paprikával, hagymával töltve),
2 db füstölt csülökkel, sajttal töltött pulykamell,
héjas burgonyával,
párolt rizzsel, házi savanyúsággal
63. Vegetáriánus tál – 2 személyes 8400,–
rántott sajt, cheddar sajt fekete bundában,
grillezett kecskesajt, pirított zöldséggel,
jázminrizzsel, zöldfűszeres hollandi mártással
64. Vegetáriánus tál – 4 személyes 16800,–
rántott sajt, cheddar sajt fekete bundában,
grillezett kecskesajt, pirított zöldséggel
jázminrizzsel, zöldfűszeres hollandi mártással
65. Sült báránycomb sörös pecsenyelében, 5550,–
juhtúrós burgonyapürével, vajban párolt
zöldségekkel, sült hagymával



Desszertek:
66. Somlói galuska 2050,–
67. Sajttorta (epervelővel) 2150,–
68. Diófa palacsinta 2150,–
somlóival töltött palacsinta meggyraguval,
tejszínhabbal hidegen tálalva
69. Aszalt gyümölcsös csokis Brownie 2150,–
vanília fagyival, meggyraguval



Köretek:
70. Házi galuska 950,–
71. Jázmin rizs 900,–
72. Héjában sült burgonya 950,–
73. Hasábburgonya 950,–
74. Sült édesburgonya 1450,–
75. Burgonyagratin 1450,–
76. Petrezselymes burgonya 950,–
77. Burgonyapüré 950,–
78. Pirított zöldség 1550,–
79. Vajban párolt zöldség 1550,–
80. Panírozott burgonyakrokett 1100,–
81. Pergelt vörösbabos savanyúkáposzta 1200,–
82. Vörös párolt káposzta 1200,–



Savanyúságok:
83. Uborkasaláta 850,–
84. Paradicsomsaláta 850,–
85. Káposztasaláta 750,–
86. Véndiófa káposztasaláta 950,–
87. Csemege uborka 850,–
88. Ecetes paprika 850,–
89. Vegyes vágott 850,–
90. Kovászos uborka (idény jelleggel) 990,–



Öntetek:
91. Tartármártás 590,–
92. Kapros joghurt öntet 590,–
93. Tejfölös fokhagymás öntet 590,–
94. Tejföl 490,–
95. Ketchup 490,–
96. Mustár 490,–
97. Torma 490,-




Véndiófa Csárda

Bocskaikert

TOP