21 bejegyzett időpont.
2017
Okt
Cím: Véndiófa Csárda 4241 Bocskaikert, Debreceni u. 43.
Telefon: 06-52-276-281
Étlap
Étlap
menüpont: Étlap, Itallap
beküldő: adminisztrátor
id: CK20121010130106






Előételek:
1-Tatárbeefsteak zöldségekkel, pirítóssal 2400.-
2-Fűszeres pirított velő friss zöldségekkel pirítóssal 1450.-
3-Lazackrém pirítóssal (kevert salátával balzsamecettel) 1550.-

Levesek:
4- Hajdúsági orjaleves reszelt tésztával 850.-
5- Újházi tyúkhúsleves csigatésztával 850.-
6- Májgombócleves zöldségesen 850.-
7- Tejszínes hagymaleves cipóban 950.-
8- Legényfogó leves cipóban csirkehús, zöldségek, tárkony, kapor, citrom 1050.-
9- Babgulyás füstölt csülökkel 950.-
10- Jókai bableves 990.-
11- Harcsa halászlé 1550.-
12- Korhely halászlé 1650.-
13- Málnakrém leves fagylalttal, tejszínhabbal (idény jelleggel) 900.-


Készételek:
14- Pacalpörkölt sós burgonyával 2150.-
15- Füstölt csülkös pacal petrezselymes burgonyával 2250.-
16- Velős pacal petrezselymes burgonyával 2300.-
17- Csülökpörkölt galuskával 1650.-

Vegetáriánus ételek:
18- Mandulás bundában sült camembert áfonya raguval 1950.-
19- Roston camembert zöldség tekerccsel , gyümölcsraguval 2450.-
20- Vegetáriánus tál 2350.-
(rántott gomba, karfiol, camembert, zöldséges tekercs pirított zöldség joghurtos kapros öntet)
21- Vargányagombával töltött tészta lecsósan, parmezánnal 1850.-
22-Lepcsánka sajttal, tejföllel 1150.-

Saláták:
23-Fűszeres csirkemell falatkák salátaágyon 1600.-
24-Roston sült fogas darabok friss salátával lime öntettel , pirított mandulával 1700.-
25-Magvas pulykadarabok friss salátával mézes csípős mártással 1600.-


Tészták:
26-Házi tepertős túrós csusza 1050.-
27-Juhtúrós galuska pirított füstölt csülökkel 1450.-


Marhahúsból készült ételek:

28-„Véndiófa” steak bélszín bacongyűrűben, rózsaborsos burgonyával 2900.-
29- Baconba tekert bélszín vörösboros gombamártással burgonya krokettel 3490.-
30- Csárdasteak
( bélszín, paradicsom, fűszeres juhtúróval egybesütve, lepcsánkával friss salátával) 3100.-
31- Marha hátszín zöldbors mártásban burgonyapürével 2450.-
32- Hagymás rostélyos (roston hátszín sült hagymakarikával) 2150.-

Halételek:
33- Egészben sült süllő vajas petrezselymes burgonyával citrusos hollandi mártással 3650.-
34- Magvas bundában sült pisztráng vargányás gombával töltött
zöldséges palacsintával pirított zöldséggel 2850.-
35- Roston sült fogas filé fűszervajjal pirított zöldséggel 2850.-
36- Harcsapaprikás juhtúrós galuskával 2450.-
37- Roston pisztráng friss salátával, csárda öntettel 2400.-
Sertéshúsból készült ételek:
38- Velőrózsa rántva hasábburgonyával tartármártással 2050.-
39- Zengővári sertéstekercs hasábburgonyával, kapros öntettel (karaj, baconnal, sajttal sonkával töltve , rántva) 2550.-
40- Cigánypecsenye (sertéstarja kakastaréj szalonnával)1600.-
41- Rántott szelet 1450.-
42- Roston szűzérmék kapros hollandi mártással, baconos cukorborsóval, zöldségtekerccsel 2350.-


Ház ajánlata:

43- Csárdapecsenye (mustáros roston csirke, pulykamell, sertéstarja, kakastaréj szalonnával, sült kolbásszal, héjas burgonyával, házi savanyúsággal) 2450.-
44- Fatányéros(rostonsült tarja, hátszín, csirkemell, hasábburgonyával, sült hagymakarikával) 2350.-
45 -2 személyes Diófatál( 1 db roston tarja, 1 db párizsi sertés szelet, 1 db sült kacsacomb , 1 db sajttal sonkával töltött pulykamell, héjas burgonyával friss salátával) 4500.-
46 -4 személyes Diófatál( 2db roston tarja, 2 db párizsi szelet, 2 db sült kacsacomb, 2 db sajttal sonkával töltött pulykamell héjas burgonyával friss salátával) 9000.-
47 -2 személyes Csárdatál( 1 db lepcsánka tésztában sült csirkemell, 1 db Arató szelet(kolbász, sajt, hagyma, bacon tölt.), 1 db Bocskai töltött karaj(füst szal, ecetes papr, hagyma tölt.), 1 db füstölt csülökkel sajttal töltött pulykamell héjas burgonyával, párolt rizzsel, házi savanyúsággal) 4700.-
48 -4 személyes Csárdatál( 2 db lepcsánka tésztában sült csirkemell, 2 db Arató szelet(kolbász, sajt, hagyma, bacon tölt.), , 2 db Bocskai töltött karaj(füst szal, ecetes papr, hagyma tölt), 2 db füstölt csülökkel sajttal töltött pulykamell héjas burgonyával, párolt rizzsel, házi savanyúsággal) 9400.-

Kizárólag magyar alapanyagokból készült ételeink:
49Szürkemarha gulyás 1150.-
50-Szürkemarha pörkölt házi galuskával 2250.-
51-Töltött káposzta „Véndiófa módra”( mangalicából )1950.-
52- Sörös báránycsülök juhtúrós burgonyapürével sülthagymával 3650.-

Vadételek:
53- Vadragu csipkebogyólekvárral petrezselymes burgonyával 2550.-
54- Szarvas sült áfonyás raguval burgonyakrokettel 2800.-
55- Szarvas sült vörösboros gombamártásban lepcsánkával, párolt zöldségekkel 2800.-

Szárnyas ételek:
56- Pulykamell füstölt csülökkel sajttal töltve(héjas burgonyával, friss salátával, kapros öntettel) 2550.-
57- Jércemell steak salátaágyon csárda öntettel 1950.-
58- Ropogós sült kacsacomb (2db) hagymás tört burgonyával, párolt lilakáposztával 2450.-
59- Mandulás morzsában sült csirkemell burgonyapürével meggyraguval 2150.-
60-Lapcsánka tésztában sült csirkemell (friss salátával fokhagymás tejföllel)2250.-

Csülök ételek:

61- Jóska bácsi pecsenyéje (csülök, juhtúró kapros mártással, hagymás héjas burgonyával összesütve) 2350.-
62- Csülök Pékné módra (pácolt sült csülök hagymás, héjas burgonyával , sült hagymakarikával) 2250.-
63- Lepcsánka tésztán sült füstölt csülök (reszelt sajttal egybesütve friss salátával, fokhagymás tejföllel) 2350.-
64- Babos tanyasi csülök(füstölt csülök, füstölt kolbász csípős babraguval ) 2350.-
65-Cserépben sült lakoma(csirkemell, füstölt csülök, sült csülök, lilahagyma, gyöngyhagyma, reszelt sajt, sült kockaburgonya, egybesütve 2450.-
Szezonális ajánlat:
66-Töltött lapcsánka(padlizsán, cukkini, reszelt sajt, csirkemell) friss salátával, csípős mártással 2150.-
67- Camembert sajttal töltött csirkemell mandulás bundában párolt rizzsel karamelizált ánizsos almaraguval 2350.-
68- Konfitált szűzpecsenye zöldbors mártással tepsis burgonyával 2150.-
69- Zsiványpecsenye tepsis burgonyával(sertéstarja, csípős mustárral, sült hagymakarikával) 1850.-

Desszertek:
70- Somlói galuska 800.-
71- Csárdakehely (somlói galuska fagyival, meggyraguval, csoki öntettel, tejszínhabbal)850.-
72- Sajttorta áfonya öntettel 850.-
73- Narancsos trüffeltorta fagylattal 900.-
74- Túrógombóc édes morzsában málna öntettel 950.-
75 -Diófa palacsinta (csoki öntettel, meggyraguval, somlóival töltve hidegen tálalva) 850.-

Köretek:
76- Házi galuska 380.-
77- Párolt rizs 350.-
78- Héjában sült burgonya 420.-
79- Hasábburgonya 450.-
80- Petrezselymes burgonya 380.-
81- Burgonyapüré 420.-
82- Pirított zöldség 650.-
83- Panírozott burgonyakrokett 450.-
84- Tavaszi tekercs (vajas tészta zöldséggel töltve) 750.-
85- Tepsis burgonya 450.-

Savanyúságok:
86- Uborka saláta 450.-
87- Paradicsomsaláta 450.-
88- Csemege uborka 350.-
89- Ecetes paprika 350.-
90- Vegyes vágott 350.-
91- Kovászos uborka (idény jelleggel) 350.-
92- Káposzta saláta 350.-

Öntetek:
93- Csárda öntet
(oliva olaj, mustár, worchester szósz, almaecet, fehérbors, porcukor, medvehagyma) 250.-
94- Tartármártás 250.-
95- Kapros öntet 250.-
96- Fokhagymás öntet 250.-
97- Tejföl 200.-


Hamburgerek:
98- Marhahúsos hamburger
(marhahúspogácsa, friss zöldségek, ketchup, mustár, sajt) fűszeres héjas burgonyával, mártogatóssal 1750.-
99- Füstölt csülkös burger
(rostonsült füstölt csülök, savanyúkáposzta, lilahagyma, mustár, torma)héjas fűszeres burgonyával, mártogatóssal) 1750.-
100- Csirkés burger
(roston sült csirkemell, friss zöldségek, majonéz, tárkony, sajt ) héjas fűszeres burgonyával mártogatóssal 1750.-
101- Vega burger
(grillezett camembert sajt, friss zöldségek, pirított zöldségek) héjas fűszeres burgonyával, mártogatóssal 1900.-


Áraink forintban értendőek, és az áfát tartalmazzák. Fél adagban történő rendelés esetén az étel árának 70%-át számoljuk fel.
Allergén anyagokat részletesen feltüntetett étlapunkat kérje a személyzettől!
Főszakács: Zacsik Tibor
Üzletvezető: Takács Norbert
www.vendiofacsarda.hu
wifi jelszó: vendiofa

The indicated prices are in HUF currency. When half portions are ordered, 70% of the price of the respective dish will be charged.
Please ask for our menu detailing allergenic ingredients from our staff!
Chef: Tibor Zacsik
General manager: Norbert Takács
www.vendiofacsarda.hu
Wi-Fi password: vendiofa



Szakácsaink:


-Birta Sándor
-Kiss Barbara

Konyhafőnök : Zacsik Tibor
Konyhafőnök helyettes: Kiss Csaba

Kapcsolódó témakörök: Borlap, Étlap, Heti menü, Itallap