21 bejegyzett időpont.
2017
Okt
Cím: Véndiófa Csárda 4241 Bocskaikert, Debreceni u. 43.
Telefon: 06-52-276-281
Heti menü
Heti menü
menüpont: Étlap, Itallap
beküldő: adminisztrátor
id: CK20121016132204







Menü ára 900.-Ft Kiszállítással 1.050.-Ft







Menümegrendelésüket kérjük előre egy hétre vonatkozóan adják le, mert a menüt csak előfizetőink részére tudjuk garantálni!








2017.10.02-2017.10.05-ig
Hétfő:
Paradicsomleves
A: Bácskai rizses hús vegyes vágottal
B: Tejfölös uborkás csirkeragu fött tésztával
Kedd:
Májgaluskaleves
A: Lencse fözelék töltött fasírttal
B: Rostos csirkemell pirított grízzel meggymártással
Szerda:
Scsi leves
A: Mákos guba vanília öntettel
B: Pirított sertésmáj petrezselymes burgonyával, ecetes paprikával
Csütörtök:
Sárgaborsó krémleves pirított kolbászdarabkákkal
A: Párizsi sertésszelet kukoricás rizzsel
B: Borsos marhatokány tarhonyával csemege uborkával
Péntek:
Sóskaleves
A: Magvas bundában sült csirkecomb burgonyapürével, céklával
B: Sajttal töltött pulykamell petrezselymes rizzsel, céklával

2017.10.09-2017.10.13-ig
Hétfő:
Magyaros zöldborsóleves
A: Paprikás hekktörzs petrezselymes burgonyával
B: Rántott karfiol zöldséges rizzsel, tartár mártással
Kedd:
Csontleves
A: Tejfölös burgonyafözelék fasirttal
B: Székelykáposzta
Szerda:
Juhászbojtár leves
A: Diós palacsinta csokoládé öntettel
B: Vargabéles málna öntettel
Csütörtök:
Sajtkrém leves pirított kenyérkockával
A: Debreceni aprópecsenye tarhonyával, ecetes paprikával
B: Temesvári sertésszelet fött tésztával
Péntek:
Tejszines ananász krémleves
A: Roston csirkemell Jóasszony raguval, párolt rizzsel
B: Chilis bab füstölt csülökkel



2017.10.16-2017.10.20-ig
Hétfő:
Tejfölös burgonyaleves
A: Sonkás gombás carbonara
B: Csirkemell darabok édes savanyú mártásban párolt rizzsel
Kedd:
Húsleves grízgaluskával
A: Zöldbabfőzelék sertéspörkölttel
B:Köményes sertéssült petrezselymes burgonyával
Szerda:
Sertésgulyás
A: Mákos metélt
B:Slambuc
Csütörtök:
Fahéjas almaleves
A: Lecsós hekktörzs túrós galuskával
B: Zöldborsós csirkemell párolt rizzsel
Péntek:
Tejfölös kapros tökleves
A:Csülökpörkölt fött tésztával
B: Rántott csirkeszárny burgonyapürével



Menü ára:900.-Ft
Telefon:52/276-281
www.vendiofacsarda.com

Kapcsolódó témakörök: Borlap, Étlap, Heti menü, Itallap