21 bejegyzett időpont.
2017
Dec
Cím: Véndiófa Csárda 4241 Bocskaikert, Debreceni u. 43.
Telefon: 06-52-276-281
Heti menü
Heti menü
menüpont: Étlap, Itallap
beküldő: adminisztrátor
id: CK20121016132204







Menü ára 900.-Ft Kiszállítással 1.050.-Ft







Menümegrendelésüket kérjük előre egy hétre vonatkozóan adják le, mert a menüt csak előfizetőink részére tudjuk garantálni!




2017.12.04-2017.12.08-ig
Hétfő:
Magyaros zöldbableves
A: Pirított zabos libamáj petrezselymes burgonyával, ecetes paprikával
B: Hentes tokány tarhonyával
Kedd:
Húsleves cérnametélttel
A: Tejfölös burgonyafözelék fasirttal
B: Húsos sajtos rakott tészta
Szerda:
Babgulyás
A:Lekváros piskótakocka csokoládé öntettel
B:Almás rétes
Csütörtök:
Olasz zöldségleves
A: Rántott sertésszelet rizi bizivel, vegyes vágottal
B: Sajttal töltött pulykamell burgonyapürével, vegyes vágottal
Péntek:
Magyaros gombaleves
A: Paprikás hekktörzs petrezselymes burgonyával
B: Barackos csirkemell párolt rizzsel



2017.12.11-2017.12.15-ig
Hétfő:
Köménymagleves
A: Ránott karfiol párolt rizzsel, tartár mártással
B: Baconos, sonkás carbonara
Kedd
Pirított reszelttésztaleves
A: Finomfözelék Stefánia vagdalttal
B: Majorannás sertésragu fött tésztával
Szerda:
Nyírségi gombócleves
A:Slambuc csemege uborkával
B:Túrógombóc fahéjas tejföllel
Csütörtök:
Tejfölös szilvaleves
A: Körömpörkölt petrezselymes burgonyával, ecetes paprikával
B: Bundázott halszelet sajttal töltve párolt rizzsel
Péntek:
Francia hagymaleves
A: Velős gombás sertésszelet sült burgonyával
B: Debreceni aprópecsenye tarhonyával



Menü ára:900.-Ft
Telefon:52/276-281
www.vendiofacsarda.com

Kapcsolódó témakörök: Borlap, Étlap, Heti menü, Itallap