Véndiófa Csárda

Bocskaikert

Köszöntjük a Weboldalunkon!


Karácsonyi ételrendeléseket lehetőség szerint hétköznaponként tudják leadni.

Karácsonyi ételkínálatunk: Az ételekért 24-én lehet érte jönni.

Előételek: 
Tatárbeefsteak   5200.-
Harcsatepertő   4290.-


Főételek: 
töltött káposzta véndiófa módra  4950.-     
félkész töltött káposzta /kg  4050.- dec 18-ig vesszük fel. 23-án érte lehet jönni


Levesek: 
Harcsahalászlé    4250.-
Korhelyhalászlé   4450.-  
Babgulyás   2950.-
Újházi tyúkhúsleves    2490.-

Hidegtál: 2 főre 10000.-     vagy köret nélkül 8800.-
1  db roston tarja, 1db roston csirkemell
1 db rántott karaj 1db rántott csirkemell 
1 db lepcsánkás csirkemell
1 db sajttal-sonkával töltött pulykamell 
2db ránott gomba
2 db rántott karfiol
választható köretek:
francia saláta 30dkg /adag
burgonya saláta  30dkg /adag
vagy
párolt rizs 
fűszeres burgonya 



saláta:
görög saláta 30dkg/adag      1500.-Ft


Szárnyastál 4 személyre  20980.-
2 db sült kacsacomb 
2 db baconbe göngyölt csirkemell 
2 db töltött csirkecomb (tojás, gomba zöldségek)
2 db supreme egészben sült csirkemell
hagymás törtburgonya , narancsos vörös párolt káposzta 


Szárnyastál 2 személyre   10490.-
1db sült kacsacomb 
1 db baconbe göngyölt csirkemell 
1 db töltött csirkecomb (tojás, gomba zöldségek)
1 db supreme egészben sült csirkemell
hagymás törtburgonya , narancsos vörös párolt káposzta 


Haltál 4 személyre  23000.-
2 db pisztráng 
2 db pamkó morzsáben sült harcsafilé 
2 db roston fogas filé 
édes hasáb burgonyával, friss salátával citrusos balzsamecettel


 Haltál 2 személyre  11500.-
1 db pisztráng 
1 db pamkó morzsáben sült harcsafilé 
1 db roston fogas filé 
édes hasáb burgonyával, friss salátával citrusos balzsamecettel


 2 személyes grilltál (1 db sült első csülök , 1db sült oldalas, 10200,–  
1 db baconbe göngyölt csirkemell)
pergelt vörösbabos-baconos savanyúkáposzta,
petrezselymes hordóburgonyával, lepcsánka, sült hagymával


4 személyes grilltál (2 db sült első csülök , 2 db sült oldalas, 20400,–  
2 db baconbe göngyölt csirkemell)
pergelt vörösbabos-baconos savanyúkáposzta,
petrezselymes hordóburgonyával, lepcsánka, sült hagymával


2 személyes Diófa-tál (1 db roston tarja, 1 db párizsi sertésszelet, 10490,– 
1 db sült kacsacomb, 1 db sajttal-sonkával töltött pulykamell)
héjas burgonyával, friss salátával


4 személyes Diófa-tál (2 db roston tarja, 2 db párizsi sertésszelet, 20980,–   
2 db sült kacsacomb, 2 db sajttal-sonkával töltött pulykamell)
héjas burgonyával, friss salátával


2 személyes Csárda-tál 10700,–     
1 db lepcsánkatésztában sült csirkemell,
1 db Arató szelet (karaj kolbásszal, sajttal, hagymával, baconnel töltve),
1 db Bocskai töltött karaj (füstölt szalonnával, ecetes paprikával, hagymával töltve),
1 db füstölt csülökkel, sajttal töltött pulykamell héjas burgonyával,
párolt rizzsel, házi savanyúsággal


4 személyes Csárda-tál 21400,–        
2 db lepcsánkatésztában sült csirkemell,
2 db Arató szelet (karaj kolbásszal, sajttal, hagymával, baconnel töltve),
2 db Bocskai töltött karaj (füstölt szalonnával, ecetes paprikával, hagymával töltve),
2 db füstölt csülökkel, sajttal töltött pulykamell, héjas burgonyával,
párolt rizzsel, házi savanyúsággal


Vegetáriánus tál – 2 személyes 10900,–          
rántott sajt, cheddar sajt fekete bundában, grillezett kecskesajt, pirított zöldséggel,
jázminrizzsel, zöldfűszeres hollandi mártással


Vegetáriánus tál – 4 személyes 21800,–       
rántott sajt, cheddar sajt fekete bundában, grillezett kecskesajt, pirított zöldséggel
jázminrizzsel, zöldfűszeres hollandi mártással


desszertek :
makos guba  2790.-
somlói galuska 2490.-





Véndiófa Csárda – ahol a hagyomány életre kel



A Véndiófa Csárda a megye egyik legkülönlegesebb ékköve: fiatal, ám mégis legendás hely, ahol a gasztronómia, a hagyomány és a történelem egy varázslatos egységet alkot.


Az épület helyén egykor egy impozáns, tornácos ház állt, melynek udvarán büszkén magasodott egy öreg diófa. A monda szerint a híres debreceni költő, Gulyás Pál is gyakran megállt e fa alatt, s talán éppen ez ihlette „A viharzó diófa” című versét:


„Egy diófához vitt az utam,

Nincs harsona kürt, hogy micsoda futam.

Ott állt a fa elszántan, szabadon,

Zuhogott, zakatolt a fa, mint a malom.”


A csárda 1955-ben nyitotta meg kapuit, és 2003-ban nyerte el mai, múltidéző arculatát. Azóta is azt a célt szolgálja, hogy minden betérő vendég megtapasztalja a hajdúsági vendégszeretetet, a magyaros ízek gazdagságát, és azt a különleges atmoszférát, amit csak egy valódi csárda tud nyújtani.



Hangulat és befogadóképesség



Éttermünkben 130 fő fér el kényelmesen, a tavasztól őszig nyitva tartó teraszunkkal pedig akár 210 vendéget is vendégül tudunk látni. Így legyen szó családi ebédről, baráti összejövetelről vagy céges rendezvényről, nálunk mindig megtalálja a tökéletes helyszínt.



Gasztronómiai élmény



A Véndiófa Csárda minden egyes fogása tisztelgés a hagyományos magyar konyha előtt. Ételeinket a hajdúsági ízvilág inspirálja, miközben modern konyhatechnológiával és nagy odafigyeléssel készülnek. A portán található szabad tűztér és kemence különleges élményt kínál: itt testközelből is láthatják vendégeink, hogyan születnek az autentikus magyar fogások.



Miért érdemes betérni hozzánk?



Mert nálunk nemcsak egy étkezés várja Önöket, hanem egy valódi időutazás. A falak között a múlt mesél, az asztalokon pedig a jelen ízei kelnek életre. Minden falat egy történetet hordoz – a vidéki élet nyugalmát, az otthon ízét, és a közösséghez tartozás élményét.





Fontos tudnivaló



Kedves Vendégeink!

Éttermünkben háziállatok – így kutyák – behozatalára sajnos nincs lehetőség. Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük.




Várjuk Önöket szeretettel, hogy átéljék a Véndiófa Csárda varázsát – ahol a hagyomány, az ízek és az élmények találkoznak!


😊🍷🥘








Véndiófa Csárda

Bocskaikert

TOP